Café Carbòn Zuid hét steakhouse in Amsterdam-Zuid

23 November, 2016 09:03

In juni opende Café Carbòn een tweede vestiging aan de Amstelveenseweg in Amsterdam-Zuid, met de toepasselijke naam Café Carbòn Zuid. Hier geniet je van de meest verrukkelijke bourgondische gerechten en borrelhapjes in een gezellige Amsterdamse sfeer, net als bij onze eerste vestiging.

Grillen op houtskool

Dankzij onze nieuwe vestiging kunnen er nóg meer mensen genieten van de malse steaks, exclusieve côte de boeuf en heerlijke gamba’s. Onze tweede vestiging heeft dezelfde kaart als de eerste, dus ook in Amsterdam-Zuid eet je nu grillgerechten die klaargemaakt worden op een grill met houtskool en kokosbriketten en de lekkerste spareribs van Amsterdam. Combineer je diner met de mooie wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding van wijnhuis Aventura. Vergeet ook vooral niet de huisgemaakte desserts te proeven: de klassieke crème brûlée is een echte aanrader.

Bourgondisch eten

Net als zijn broertje is Café Carbòn Zuid hét steakhouse waar je moet zijn voor een bourgondische dining experience. Wij werken met pure en verse ingrediënten. Houd je van goed eten met veel vlees, vis en diverse bijgerechten, dan voel je je bij ons helemaal op je plek. Café Carbòn Zuid is een restaurant speciaal voor vleeseters: het vlees van de grill smaakt uitstekend in combinatie met onze huisgemaakte sauzen.

Gezellige sfeer van een bruine kroeg

In de sfeer van een Amsterdamse bruine kroeg is het heerlijk borrelen en dineren. Op doordeweekse dagen en zondag ben je welkom van 17.00 uur tot 00.00 uur en op vrijdag en zaterdag zijn we open tot 01.00 uur. Onder het genot van een speciaalbiertje of een glaasje wijn kun je gezellig natafelen bij Café Carbòn Zuid.

Geschikt voor groepen

Dankzij de ruimte en praktische indeling is Café Carbon Zuid zeer geschikt voor grote groepen. Voor een gezellig avondje uit met familie, vrienden of collega’s ben je dus altijd welkom. Tip: reserveer bij groepen wel even van tevoren, dan weet je zeker dat er voldoende plek is.

Reserveer bij Café Carbòn Zuid

Loopt het water je al in de mond wanneer je denkt aan grillgerechten of steaks en wil jij zelf proeven of de gerechten in Amsterdam-Zuid net zo goed smaken als de gerechten bij onze vestiging aan de Van Woustraat? Reserveer dan direct online of bel 020 233 0796.

Terug