Carbòn Xpress: De lekkerste vleesgerechten nu ook thuisbezorgd

21 Juli, 2017 15:59

Wil jij ook thuis genieten van de heerlijke BBQ & Grill gerechten van Café Carbòn? Dat kan, want Café Carbòn heeft haar derde vestiging geopend in Amsterdam: Carbòn Xpress.

Aan de Mauritskade in Amsterdam Oost komt onze nieuwe vestiging, waarmee we richten op thuisbezorgen en afhalen. Via betrouwbare kanalen als Thuisbezorgd en Deliveroo kun je online je bestelling plaatsen. Dit wordt vervolgens vers bereid en zo snel mogelijk naar jouw voordeur gebracht.

Uiteraard kun je ook gewoon komen eten bij Carbòn Xpress. Qua interieur lijkt het op onze steakhouses aan de Van Woustraat en Amstelveenseweg, en daarnaast heeft de nieuwe vestiging een terras dat ruimte biedt aan 150 eters!

Het menu

Het menu is meer toegespitst op de snelle maaltijd. De focus ligt uiteraard ook op grill en spareribs, maar de gerechten zijn minder uitgebreid en daardoor beter geschikt voor thuisbezorgen en als snelle hap. Nieuw zijn onder meer ambachtelijke burgers van kip, kalfsvlees of rundvlees, die geheel naar eigen smaak gegarneerd kunnen worden. Eveneens nieuw is dat Carbòn Xpress gecertificeerd halalvlees serveert, dat bereid wordt op een aparte grill die alleen voor halalvlees wordt gebruikt.

Carbòn Xpress is geopend op maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot middernacht, en op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 01.00 uur.

 

Het adres

Carbòn Xpress
Mauritskade 100
1093 RR Amsterdam
Telefoon (020) 223 8837

Terug