Goed nieuws: Café Carbòn opent haar deuren in Amsterdam Zuid

21 Juni, 2016 09:01

Het is bijna zover: Café Carbòn opent aanstaande donderdag, 23 juni 2016, een tweede vestiging in Amsterdam Zuid. Café Carbòn Zuid is een extra locatie om te genieten van de typische Amsterdamse sfeer, de lekkerste steaks en natuurlijk de borrelhappen van Oma Bob. Je kunt onze locatie makkelijk bereiken met het openbaar vervoer: vanaf de bus- of tramhalte Amsterdam Olympiaweg is het maar drie minuten lopen naar de Amstelveenseweg 312, waar Café Carbòn Zuid is gevestigd.

De lekkerste spareribs

Omdat wij nieuw zijn in Amsterdam Zuid stellen wij ons graag voor aan onze nieuwe buren en aan iedereen die Café Carbòn nog niet kent. Wij hebben de lekkerste spareribs van Amsterdam, overheerlijke steaks, sappige kip en verrukkelijke kreeft. Je kunt op doordeweekse dagen en zondag lekker lang tafelen van 17.00 tot 00.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01.00 uur.

Ons steakhouse

Café Carbòn maakt eten voor echt Bourgondiërs: vergeet de chique restaurants en geniet van echt lekker eten in ons moderne steakhouse. Donderdag 23 juni is iedereen van 17:00 tot 20:00 van harte welkom om met ons de feestelijke opening te vieren onder het genot van een borrel en een hapje. Wil jij donderdag één van de eersten zijn die geniet van een smaakvolle steak bij Café Carbòn Zuid? Reserveer dan direct online of bel 020 223 0796 voor een telefonische reservering.

Terug