Onze gerechten: een lust voor maag én oog!

12 Juli, 2016 14:44

Goed presenteren is een échte kunst. Wij zien presenteren als een groot deel van onze roeping. Heerlijke gerechten bereiden met de beste ingrediënten levert nog niet het complete plaatje op. Wij dragen er zorg voor dat onze gerechten gepresenteerd worden op als een prachtige compositie van kleur, textuur, vorm en geur.

Hieronder presenteren wij daarom graag onze topgerechten van hun beste kant!

Smoked Ribeye

Onze Ribeye zijn van echte Black Angus en worden geserveerd vanaf 200 gram. Deze overheerlijke malse maaltijd wordt prachtig geserveerd zoals hieronder is te zien.

Spare Ribs & Côte de Boeuf

Hieronder een mooie combi: de malse côte de boeuf gaat goed samen met de goed gekruide spareribs.

Steak

Bij Café Carbòn kan er genoten worden van een heerlijke lady steak van 180 gram of een gents steak van 250 gram: voor zij die stevige trek hebben! Ziet dit er niet verrukkelijk uit?

Gambas & Chorizos

Naast de gebruikelijke ribeyes, steaks en spare ribs, serveren wij ook traditionele Spaanse chorizoworstjes. Dit heerlijke voorgerecht wordt geserveerd met chimichurri. Op onderstaande foto zie je ook hoe wij deze serveren in combinatie met knapperige grote gamba's!

Crispy chicken wings

Ten slotte willen we jullie graag onze verrukkelijke crispy chicken wings laten zien. Een ware traktatie!

Loopt bij het zien van deze foto’s je het water in de mond? Neem dan snel contact met ons op, misschien hebben we vanavond nog een tafeltje voor je vrij!

Terug