Spareribs bestellen Amsterdam

Thuis genieten van overheerlijke spareribs

Heerlijke malse spareribs bestellen bij Café Carbòn Xpress in Amsterdam. Laat u verwennen door vlees zo mals dat het zonder moeite van het bot afglijdt. Onze chefs bereiden elke dag van de week spareribs met liefde voor het vlees. Bestel uw spareribs en wij bezorgen het in samenwerking met Deliveroo, Foodora, Thuisbezorgd en Uber Eats bij u thuis.

  • Ongeëvenaard malse spareribs
  • Geserveerd met een saus naar keuze
  • Heerlijke bij- en nagerechten
  • Afhalen of bezorging in Amsterdam
“Iedere laatste zondag van de maand is het feest. Dan bestellen we weer heerlijke malse ribbetjes. Elke keer weer is het volop genieten!”

Eenvoudig en snel malse spareribs bestellen in Amsterdam

Ons kleine zusje in Amsterdam Oost slaat haar vleugels uit en bezorgt vanaf heden ook spareribs bij u thuis. Ziet u het al voor zich? Heerlijk onderuit gezakt op de bank kijkend naar uw favoriete serie terwijl u ondertussen geniet van malse ribbetjes. De ervaren chefs van Café Carbòn staan elke dag van de week voor u klaar om met veel passie de lekkerste spareribs te bereiden. Proef en ervaar thuis de ongekende kwaliteit van onze spareribs. Laat uw bestelling bezorgen of kom deze afhalen in onze vestiging in Amsterdam Oost.

Spareribs zoals u ze lekker vindt

Iedere vleesliefhebber zal het bevestigen: vlees zo mals dat het van de ribbetjes afglijdt is simpelweg niet te weerstaan. Bij Café Carbòn bereiden we al onze spareribs op unieke wijze, zodat ieder stukje vlees de ongekende malsheid meekrijgt. Stem de spareribs volledig af op uw smaak met onze diverse sauzen. Dip de ribs in een smeuïge knoflook-, BBQ-, chimichurri- of cocktailsaus. Ons assortiment spareribs bestaat uit verschillende soorten vlees.

Carbòn Ribs

Van heerlijk rundvlees

Carbòn Kalfs Ribs

Van het lekkerste kalfsvlees

“Geweldig dat ik nu ook thuis kan genieten van heerlijke spareribs van Café Carbòn. Snelle service en dezelfde kwaliteit als in het restaurant.”

De lekkerste bij- en nagerechten

Maak uw momentje helemaal compleet en combineer de spareribs met lekkere bijgerechten. Kies voor een heerlijke gepofte aardappel met kruidenboter of knoflooksaus, knapperige frites, een maiskolf of vers brood met diverse soorten dips en tapenades.

Ook bezorgen we verschillende nagerechten voor een lekkere zoete afsluiting. Let op: een keuze maken uit crème brûlée, tiramisu en sticky toffee is niet gemakkelijk.

Bekijk hier de volledige menukaart

Heerlijke spareribs bij ons steakhouse in Amsterdam

Vanuit onze Carbòn Xpress aan de Mauritskade in Amsterdam Oost bezorgen we onze populaire spareribs graag bij u thuis. Neem ook eens plaats in ons knusse steakhouse of op het comfortabele terras om de echte Carbòn-sfeer te ervaren. Reserveer een tafeltje en laat u verrassen.

Spareribs afhalen of laten bezorgen in Amsterdam

Kunt u niet langer wachten? Bestel direct online en kom uw bestelling afhalen in onze vestiging in Amsterdam Oost of laat de spareribs thuisbezorgen. Neem voor vragen gerust contact met ons op via 020 223 8837. We helpen u graag.

Terug