Reserveren

Lieve gasten,

Helaas hebben wij onze deuren op 15 oktober voor de 2e keer moeten sluiten. Wij kunnen jullie tijdelijk dan ook niet ontvangen bij Carbòn. Wel.. hebben wij een heel leuk nieuwtje voor jullie! Vanaf woensdag 4 november is het mogelijk om online te bestellen via Thuisbezorgd en Uber Eats of er is een mogelijkheid om te komen afhalen. Beide opties zijn mogelijk vanuit de vestiging op de Amstelveenseweg (Carbòn Zuid). Voor afhalen hanteren wij dezelfde menukaart als onze menukaart die beschikbaar is op Thuisbezorgd en Uber Eats. Deze is te vinden op onze social media kanalen.

Zodra wij groen licht krijgen van de overheid zijn wij er natuurlijk weer als vanouds.

Wij kunnen nog steeds jullie steun hard gebruiken!

Het #helpdehoreca initiatief is afgelopen, maar via Gifty kan jij jouw favoriete zaak nog steeds steunen.

Tot snel!

Liefs, Team Carbon

Beste gasten,

Zoals aangekondigd door het RIVM en de overheid mogen wij momenteel maximaal 30 gasten verwelkomen. Om 22:00 uur moeten wij onze deuren sluiten en momenteel hanteren we een maximale groepsgrootte van 4 personen, exclusief kinderen t/m 12 jaar. Als het gezelschap uit één huishouden komt mag dat aan 1 tafel, komt het gezelschap uit meerdere huishoudens, dan wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Natuurlijk zal Carbòn zich aan de voorgeschreven maatregelen houden betreffende hygiëne, reserveringen en afstanden.

Dit houdt in dat wij nog steeds zorgen voor handreiniging, extra hygiëne op tafel, aangepaste looproutes en gepaste afstand tussen gasten. Dat wil zeggen fysiek of door plexiglas schermen. Het gebruikelijke online reserveringssysteem is weer in gebruik. Ook is het mogelijk om via onze mail (info@cafecarbon.nl) te reserveren. Wilt u voor dezelfde dag nog een reservering plaatsen online? Dan is dit mogelijk tot 17:00. Na 17:00 vragen wij u contact op te nemen met de desbetreffende vestiging. Carbon van Woustraat: 020 – 370 60 81, Carbon Zuid: 020 – 233 07 96 & Carbon Jordaan: 020 – 774 15 44.

LET OP: deze reservering is alleen geldig na ontvangst van een bevestiging.

Wij zullen een beroep doen op flexibiliteit om zoveel mogelijk gasten een plekje te bieden. Vooral voor de drukkere avonden zullen wij met tijdsblokken gaan werken en wij vragen hiervoor dan ook uw begrip. Uiteraard zullen wij bij binnenkomst de verplichte controle vragen omtrent eventuele gezondheidsklachten.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team Carbòn

Zijn er online geen tafels meer beschikbaar? Kijk dan even bij een van onze andere vestigingen. Het kan ook voorkomen dat wijzingen niet direct zichtbaar zijn in de plattegrond, neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging. Ook als u wilt reserveren voor groepen groter dan 15 personen.

U kunt ook telefonisch reserveren via 020 – 370 6081 (Van Woustraat), 020 - 233 0796 (Zuid) of 020 - 774 15 44 (Jordaan)

Na 17:00 uur kan er alleen nog telefonisch gereserveerd worden voor dezelfde dag, niet online.

* De tafel die u heeft gekozen betreft een voorkeur. Het kan voorkomen dat wij u op een andere tafel plaatsen.

 *Let op: als u een reservering doet op onderstaande formulier wordt deze nog bevestigd door ons, als u deze bevestiging niet binnen krijgt check dan even uw ongewenste e-mail, als u deze bevestiging niet binnen krijgt controleer dan uw ongewenste e-mail. Of mail ons.

Op het moment is het niet mogelijk om te reserveren.
Terug