Reserveren

Beste gasten,

Zoals aangekondigd door het RIVM en de overheid mogen wij vanaf 1 juni jullie weer verwelkomen. Natuurlijk zal Carbòn zich aan de voorgeschreven maatregelen houden betreffende hygiëne, reserveringen en afstanden.

Dit houdt in dat wij zullen zorgen voor handreiniging, extra hygiëne op tafel, aangepaste looproutes en gepaste afstand tussen gasten. Dat wil zeggen fysiek of door plexiglas schermen. Het gebruikelijke reserveringssysteem zal de maand juni niet in gebruik zijn en wij zullen werken met een aangepast reserveringssysteem. Dat wil zeggen een centraal reserveringsnummer (0625538095), ook beschikbaar voor Whatsapp. Reserveren via dit nummer is alleen mogelijk buiten openingstijden, dus tot 17:00. Ook is het mogelijk om via onze mail (info@cafecarbon.nl) te reserveren en natuurlijk direct tijdens openingstijden met de desbetreffende vestiging. Carbon van Woustraat: 020 – 370 60 81, Carbon Zuid: 020 – 233 07 96 & Carbon Jordaan: 020 – 774 15 44.

LET OP: deze reservering is alleen geldig na ontvangst van een bevestiging.

Wij zullen een beroep doen op flexibiliteit om zoveel mogelijk gasten een plekje te bieden. Vooral voor de drukkere avonden zullen wij met tijdsblokken gaan werken en wij vragen hiervoor dan ook uw begrip. Uiteraard zullen wij bij binnenkomst de verplichte controle vragen omtrent eventuele gezondheidsklachten.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team Carbòn


Zijn er online geen tafels meer beschikbaar? Kijk dan even bij een van onze andere vestigingen. Het kan ook voorkomen dat wijzingen niet direct zichtbaar zijn in de plattegrond, neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging. Ook als u wilt reserveren voor groepen groter dan 15 personen.

U kunt ook telefonisch reserveren via 020 – 370 6081 (Van Woustraat), 020 - 233 0796 (Zuid) of 020 - 774 15 44 (Jordaan)

Na 17:00 uur kan er alleen nog telefonisch gereserveerd worden voor dezelfde dag, niet online.

* De tafel die u heeft gekozen betreft een voorkeur. Het kan voorkomen dat wij u op een andere tafel plaatsen.

 *Let op: als u een reservering doet op onderstaande formulier wordt deze nog bevestigd door ons, als u deze bevestiging niet binnen krijgt check dan even uw ongewenste e-mail, als u deze bevestiging niet binnen krijgt controleer dan uw ongewenste e-mail. Of mail ons.

Terug