Spareribs Amsterdam

Eet de lekkerste spareribs van Amsterdam bij Café Carbòn - vlees zo mals dat van de ribbetjes afglijdt. Kom langs, proef en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze spareribs.

Direct reserveren

De lekkerste Spareribs in Amsterdam eten vanaf € 19.00

De chefs van Café Carbòn maken met veel passie en liefde voor vlees uw spareribs klaar. Wij serveren u spareribs waar u van gaat watertanden. De ribs worden op unieke wijze bereid en zijn hierdoor zó mals dat iedere vleesliefhebber ze een keer gegeten moet hebben.

Geweldig eten! Vlees is uitmuntend, mals en sappig, de spareribs mooi en smaakvol! Beste spareribs van Amsterdam. Personeel TOP! Ontspannen sfeertje in een mooi ingericht café.

Maak de spareribs nog lekkerder

Onze spareribs zijn extra lekker wanneer ze gecombineerd worden met onze heerlijke bijgerechten en huisgemaakte sauzen. Ga voor een heerlijke gepofte aardappel met kruidenboter of knoflooksaus, frites, coleslaw of een maiskolf voor een compleet spareribs-gerecht. Dip de malse ribs in de BBQ-, cocktail- of knoflooksaus en je hebt letterlijk een maaltijd om je vingers bij af te likken.

Bekijk hier de volledige menukaart

De beste spareribs van Amsterdam: de hotspot

Voordat wij ons steakhouse als vlees en spareribs ‘hotspot’ in Amsterdam vestigde op de van Woustraat 174, bevond zich op deze locatie een typische Amsterdamse bruine kroeg, waar menig Ajax-supporter te vinden was. De knusse en gezellige sfeer van een oude bruine kroeg hebben wij behouden en hoort bij onze uitstraling. Er gaat immers niets boven de echte Amsterdamse gezelligheid.

Geweldig nieuw restaurant op een toplocatie in de Pijp. Gezellige plek en vooral heel lekker eten.

Spareribs eten in de Pijp

De Pijp Amsterdam is een onderdeel van stadsdeel Zuid. Dit stadsdeel kent een zeer rijke historie. De wijk werd in eerste instantie gebouwd als snelle stadsuitbreiding, maar is vandaag de dag één van de meest levendige en leukste wijken van Amsterdam. De Pijp, waar dagelijks de Albert Cuyp markt wordt opgezet, is een wijk voor jong en oud.

Café Carbon Zuid

Café Carbon is allang niet meer alleen op de Van Woustraat in de Amsterdamse Pijp te vinden. Ook bij Café Carbon Zuid aan de Amstelveenseweg geniet u ook van de lekkerste spareribs, precies zoals u van ons gewend bent. Wij werken samen met Thuisbezorg en UberEats!

Ook bij Cafe Carbon Zuid aan de Amstelveenseweg en Cafe Carbon Jordaan in de Westerstraat geniet u van de lekkerste spareribs, precies zoals u van ons gewend bent. Nu ook te bestellen bij Thuisbezorgd of Uber Eats!


Wat een fijn restaurant! Als je net als ik een meat-lover bent, zeker heen gaan dan! Lekkerste spareribs van Amsterdam. Vriendelijke bediening, top vlees, gezellige sfeer.

Direct reserveren

Bereikbaarheid

Café Carbon is gevestigd aan de Van Woustraat in de Amsterdamse wijk De Pijp. Café Carbòn Zuid is gevestigd aan de Amstelveenseweg 312. Komt u met de auto? Bij beide vestigingen is er parkeergelegenheid aanwezig.

Bij al onze vestigingen is er parkeergelegenheid aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer? Voor Café Carbòn aan de van Woustraat pakt u tram 4 en stapt u uit voor de deur bij de halte Lutmastraat. Voor Café Carbòn Zuid pakt u tram 16 en stapt uit bij Haarlemmermeerstation. Vanaf de halte bevind ons restaurant zich na ongeveer 200m lopen aan de rechterkant. Café Carbòn Jordaan is te vinden in de Westerstraat. De beste route om hier te komen is met tram 1,13 of 14 waar u uitstapt bij de halte Westermarkt. Na een kleine kilometer rechtdoor is ons restaurant aan de linkerkant te vinden.’

Komt u met het openbaar vervoer? Voor Café Carbòn aan de Van Woustraat pakt u Tram 4 en stapt u voor de deur uit op de halte Lutmanstraat. Voor Café Carbòn Zuid pakt u Tram 16 en stapt u uit bij Haarlemmermeerstation. Vanaf de halte kunt u de Amstelveenseweg inlopen en na ongeveer 200m vindt u Café Carbòn Zuid aan de rechterkant.

 • Café Carbòn

  van Woustraat 174
  1073 LX Amsterdam

  020 370 6081
  info@cafecarbon.nl

 • Café Carbòn Zuid

  Amstelveenseweg 312
  1076 CS Amsterdam

  020 233 0796‬
  info@cafecarbon.nl

 • Café Carbòn (Jordaan)

  Westerstraat 76-78
  1015 ML Amsterdam

  020 774 1544‬
  info@cafecarbon.nl

Eerst lekker een combi van vlees gegeten met goede wijn (viognier)! Als je, net als ik, fan bent van carpaccio, neem die dan vooraf! En daarna zijn we onverwachts tot laat aan de bar blijven hangen omdat het zo ontzettend gezellig was. Goeie plek dus om ook alleen borrel te komen drinken!

Terug