Steakhouse Amsterdam

Café Carbòn is hét steakhouse in Amsterdam waar u moet zijn voor een ongedwongen bourgondische dining experience, de beste steaks en lekkerste ribs. U bent bij ons welkom om uitgebreid te tafelen, even snel wat te eten of gezellig te borrelen.

Beste steaks in Amsterdam

Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart. Kies voor de heerlijke spareribs of de beste steaks, zoals een exclusief stuk Côte de Boeuf. Al het vlees wordt bereid op onze grill, die wij aanwakkeren met kokosbriketten en houtskool. In combinatie met onze huis gemaakte sauzen, kruidenmixen en desserts is dit een niet te missen smaaksensatie.

Ons moderne steakhouse

Café Carbòn is een mix tussen een Amsterdamse bruine kroeg en modern steakhouse. Ons steakhouse heeft de lekkerste spareribs van Amsterdam, die iedere vleesliefhebber een keer geprobeerd moet hebben, vanaf €17.50.

BRUINE KROEG MET MODERNE UITSTRALING

Het interieur van ons steakhouse in Amsterdam is zorgvuldig samengesteld om de ziel van deze oorspronkelijk Amsterdamse bruine kroeg te behouden. Vintage verlichting, decoratie en meubilair hebben een tweede leven gekregen bij Café Carbòn.

MENUKAART steakhouse amsterdam

Naast onze vleesgerechten hebben we ook heerlijke visgerechten en maaltijdsalades op het menu staan. Klik hiernaast door naar onze complete menukaart.

Ook hebben we een wisselend menu met specials. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van ons steakhouse in Amsterdam of kijk op de krijtborden in het restaurant.

DRANKKAART

Café Carbòn heeft een uitgebreide drankkaart en wij adviseren u daarom graag over welke wijn- of biersoort er goed bij uw eten past. Zo hebben we Affligem Bier van de tap of op fles, heerlijke flessen wijn, een uitgebreid assortiment aan sterke drank en een ruime keus aan frisdranken. Onze ervaren bediening bereidt op
verzoek ook graag uw favoriete cocktail. Bent u een
Vodka fijnproever? Probeer dan ook eens de exclusieve
ambachtelijk gedistilleerde Absolut Elyx.

SHARING IS CARING

Goed eten wordt nóg lekkerder in goed gezelschap. Bij ons steakhouse in Amsterdam kunt u er ook voor kiezen met de groep een plank met eten voor de tafel te bestellen. Zo kunt u samen alle gerechten van onze gevarieerde menukaart proeven en delen.

HET TEAM van ons steakhouse in Amsterdam

Bij Café Carbòn werken horecatijgers met passie, die er alles aan doen om u een gezellige avond uit te bezorgen. Lees ook de ervaringen van de klanten die u voor gingen: zij beoordeelde ons gemiddeld met een 9.4.

ROUTE EN BEREIKBAARHEID steakhouse amsterdam

Steakhouse Amsterdam Zuid

Café Carbòn

van Woustraat 174
1073 LX Amsterdam

020 370 6081
info@cafecarbon.nl

Café Carbòn Zuid

Amstelveenseweg 312
1076 CS Amsterdam

020 233 0796‬
info@cafecarbon.nl

Steakhouse Amsterdam West

Café Carbòn (Jordaan)

Westerstraat 76-78
1015 ML Amsterdam

020 774 1544‬
info@cafecarbon.nl

’Wat zeggen anderen over Café Carbòn?’’

‘'“Voordat Carbon haar eerste locatie op de van Woustraat opende zat er een oud dartcafé. Je kunt Café Carbon zien als een echt steakhouse, maar met een Amsterdams karakter. Mensen komen hier om een snelle hap te eten, uitgebreid te dineren of om gewoon lekker aan de bar te hangen. Het kan eigenlijk allemaal.”

‘’Dit is een plek waar je de hele avond blijft zitten, toch nog maar een biertje en een gerechtje besteld, en met de riem een gaatje losser glimlachend bedenkt dat het leven eigenlijk best goed is.''

‘’Kiezen is bij Carbòn niet moeilijk, want je kunt met een redelijk grote groep in principe alles van de kaart nemen. Zo ook bijvoorbeeld de enorme (1000 grams) T-bone steak, die prachtig op een grote snijplank geserveerd wordt. Deze steak is in zijn simpelheid prachtig, want het goed vlees heeft alleen een klein beetje zout nodig. Wij toppen het nog af met een lamsrack, een cote de boeuf (600 grams), ribs en een vijftal gamba’s ter grootte van een boomerang. Nog een kleine shout-out naar de steakfrites hier, want die weet de chef wel te bakken zeg.

‘’Goed eten voor redelijke prijzen. Het restaurant is geopend voor het diner en serveert verschillende steakgerechten (lady steak, biefstuk, rib eye, T-bone steak en cote de boeuf), evenals spareribs en garnalen. Neem een glas (of een fles) van een van de uitstekende wijnen op het menu.

Steakhouse Café Carbòn Zuid met de auto

Café Carbòn Zuid bevindt zich aan de Amstelveenseweg 312 in Amsterdam. Wanneer u met de auto vanaf de A10 komt neemt u afslag Oud Zuid. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf en volg de borden Oud zuid/Centrum. U kunt voorsorteren op de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Amstelveenseweg. Na ongeveer 100 meter zit steakhouse Café Carbòn aan de linkerzijde. Als u wilt keren op deze weg kunt u 300 meter doorrijden naar de rotonde bij het Haarlemmermeerstation.

Openbaar vervoer naar Café Carbòn Zuid

Vanaf het Centraal station in Amsterdam pakt u tramlijn 16 richting VU Medisch Centrum. Stap uit bij de halte Haarlemmermeerstation. Wanneer u de Amstelveenseweg inloopt vindt u Café Carbòn Zuid na ongeveer 200 meter aan uw rechterhand.

VRAGEN?

Vul onderstaand formulier in.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*
 

We verwijzen je naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Terug