Steakhouse Amsterdam

Café Carbòn is hét steakhouse in Amsterdam waar u moet zijn voor een ongedwongen bourgondische dining experience. U bent bij ons welkom om uitgebreid te tafelen, even snel wat te eten of gezellig te borrelen.

Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart. Kies voor heerlijke spareribs of een exclusief stuk Côte de Boeuf. Al het vlees wordt bereid op onze grill, die wij aanwakkeren met kokosbriketten en houtskool. In combinatie met onze huis gemaakte sauzen, kruidenmixen en desserts is dit een niet te missen smaaksensatie.

Café Carbòn is een mix tussen een Amsterdamse bruine kroeg en modern steakhouse. Ons steakhouse heeft de lekkerste spareribs van Amsterdam, die iedere vleesliefhebber een keer geprobeerd moet hebben, vanaf €15,50.

BRUINE KROEG MET MODERNE UITSTRALING

Het interieur van ons steakhouse in Amsterdam is zorgvuldig samengesteld om de ziel van deze oorspronkelijk Amsterdamse bruine kroeg te behouden. Vintage verlichting, decoratie en meubilair hebben een tweede leven gekregen bij Café Carbòn.

MENUKAART steakhouse amsterdam

Naast onze vleesgerechten hebben we ook heerlijke visgerechten en maaltijdsalades op het menu staan. Klik hiernaast door naar onze complete menukaart.

Ook hebben we een wisselend menu met specials. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van ons steakhouse in Amsterdam of kijk op de krijtborden in het restaurant.

DRANKKAART

Café Carbòn heeft een uitgebreide drankkaart en wij adviseren u daarom graag over welke wijn- of biersoort er goed bij uw eten past. Zo hebben we Affligem Bier van de tap of op fles, heerlijke flessen wijn, een uitgebreid assortiment aan sterke drank en een ruime keus aan frisdranken. Onze ervaren bediening bereidt op
verzoek ook graag uw favoriete cocktail. Bent u een
Vodka fijnproever? Probeer dan ook eens de exclusieve
ambachtelijk gedistilleerde Absolut Elyx.

SHARING IS CARING

Goed eten wordt nóg lekkerder in goed gezelschap. Bij ons steakhouse in Amsterdam kunt u er ook voor kiezen met de groep een plank met eten voor de tafel te bestellen. Zo kunt u samen alle gerechten van onze gevarieerde menukaart proeven en delen.

HET TEAM van ons steakhouse in Amsterdam

Bij Café Carbòn werken horecatijgers met passie, die er alles aan doen om u een gezellige avond uit te bezorgen. Lees ook de ervaringen van de klanten die u voor gingen: zij beoordeelde ons gemiddeld met een 9.4.

ROUTE EN BEREIKBAARHEID steakhouse amsterdam

 

 • Café Carbòn

  van Woustraat 174
  1073 LX Amsterdam

  020 370 6081
  info@cafecarbon.nl

 • Café Carbòn Zuid

  Amstelveenseweg 312
  1076 CS Amsterdam

  020 233 0796‬
  info@cafecarbon.nl

 • Café Carbòn Oost (Xpress)

  Mauritskade 100 A
  1093 RR Amsterdam

  020 223 8837‬
  info@cafecarbon.nl

Steakhouse Café Carbòn met de auto

U vindt Café Carbòn aan de Van Woustraat 174 in Amsterdam. Komt u met de auto vanaf de A10, neem dan afslag 10 richting Amsterdam Rivierenbuurt bij Knooppunt Amstel. Rijd 2 kilometer door tot het Amstelkanaal. Ga rechtdoor de Van Woustraat op: 300 meter verderop, aan uw rechterhand, zit steakhouse Amsterdam: Café Carbon.

Openbaar vervoer naar Café Carbòn

Vanaf het Centraal Station in Amsterdam pakt u tramlijn 4 richting Station RAI. Stap uit bij halte Lutmastraat: 20 meter terug is Café Carbòn gevestigd.

Steakhouse Café Carbòn Zuid met de auto

Café Carbòn Zuid bevindt zich aan de Amstelveenseweg 312 in Amsterdam. Wanneer u met de auto vanaf de A10 komt neemt u afslag Oud Zuid. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf en volg de borden Oud zuid/Centrum. U kunt voorsorteren op de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Amstelveenseweg. Na ongeveer 100 meter zit steakhouse Café Carbòn aan de linkerzijde. Als u wilt keren op deze weg kunt u 300 meter doorrijden naar de rotonde bij het Haarlemmermeerstation.

Openbaar vervoer naar Café Carbòn Zuid

Vanaf het Centraal station in Amsterdam pakt u tramlijn 16 richting VU Medisch Centrum. Stap uit bij de halte Haarlemmermeerstation. Wanneer u de Amstelveenseweg inloopt vindt u Café Carbòn Zuid na ongeveer 200 meter aan uw rechterhand.

VRAGEN?

Vul onderstaand formulier in.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*
 

We verwijzen je naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Terug